Milieu vriendelijk tuinieren

Een spa in de tuin is heerlijk genieten

Geplaatst op

Om totaal te kunnen ontspannen is het erg gaaf om een spa in je tuin te realiseren. Met een spa blijf je relaxt gedurende de hele week. Stress heeft geen vat op je. Je vrienden en collega’s vragen zich af hoe het kan dat je altijd zo stralend bent. Een spa is een investering in je levensplezier. Hieronder laten we je zien hoe je deze plek kunt inrichten. De tegels voor je spa koop je bij een tegeloutlet.

Whirlpool

Een echte spa kan niet zonder whirlpool. Ze zijn vaak groter dan regulieren baden en dat maakt ze zo heerlijk. Samen genieten van het heilzame warme water is dan een optie.

Sauna

Wil je eens even lekker detoxen op een natuurlijke manier? Dan is een sauna net iets voor jou. De sauna komt oorspronkelijk uit het noorden van Europa. Daar zijn ze al lange tijd bekend met de zuiverende aspecten.

Douche

Na de sauna koud douchen is een goede manier aan je gezondheid te werken. Natuurlijk moet je zelf weten hoe koud je wilt douchen. We raden je aan om een luxe douche te nemen, zo eentje met een mooi design. Stijlen die populair zijn voor een luxe douche: de minimalistische stijl, de industriële en de Scandinavische. Een watervaldouche past bij al deze stijlen.

Mediteren

Wat mist er vaak in ons leven? Juist, de rust. Daarom is het soms goed om een andere koers te varen. Met een meditatieruimte in je spa kun je inzicht krijgen in de keuzes die je hebt, welke stappen je moet of kunt zetten.

Aankleding van je spa

Zoals bij elke ruimte is het tof om te kiezen voor een mooie aankleding. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om je spa extra mooi te maken

Lichtplan: met een mooie verlichting zorg je ervoor dat de verschillende gedeeltes van je spa mooi naar voren komen. Heb je bijvoorbeeld een mooie muur van natuursteen in je spa, dan kun je daar je lichtplan op aan passen.

Design: met mooi design kun je echt een persoonlijk statement maken. Op brocantes en rommelmarkten kun je de leukste dingen vinden om je spa net even wat specialer te maken. Een design meubelstuk, al dan niet op gereviseerd, geeft een persoonlijke look aan je spa.

Ligplek: een plek om te relaxen in de spa is noodzakelijk. Je kunt hier ligbedden neerzetten om heerlijk te kunnen genieten. Natuurlijk hoef je niet al onze tips op te volgen, want dan wordt het misschien een beetje te druk in de spa. Pak gewoon de leukste mee!

Gerelateerde berichten

Over ons

Ontdek meer over tuinieren in onze leuke teksten.

Contactgegevens

Via info @ milieuvriendelijktuinieren.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden